Citroën DS Asia

En je dacht dat je alles al wist over de DS? Pierre Jammes vertelt in dit boek de nooit eerder opgetekende geschiedenis van de legendarische Citroën DS in Azië. Hij wroette in archieven, bezocht verborgen verzamelingen en liet vooral de eigenaren hun verhaal vertellen. Hoewel er al veel boeken over de Citroën DS zijn geschreven in allerlei talen, is er nog nooit iets gepubliceerd over dit specifieke onderwerp. Dat maakt dit boek een must voor elke Citroënliefhebber.

Auteur Pierre Jammes is een Fransman die in Azië woont en werkt, waar hij een Citroën DS rijdt. Als hobby heeft hij de afgelopen tien jaar een unieke verzameling aangelegd over de Citroën DS in Azië. Olivier de Serres, een gerenommeerd DS-kenner en auteur, schreef het voorwoord voor het boek. Het boek is tweetalig: de tekst is in het Engels en het Frans.

Titel

Citroën DS stories in Asia - Histoires de Citroën DS en Asie

Taal

Engels + Frans

Auteur

Pierre Jammes, voorwoord Olivier de Serres

ISBN

978-90-815208-9-8

Formaat

22 x 24 cm, 252 pagina’s

Afwerking

Full color, harde kaft

  1. Van het weekend mocht ik je BX boek ontvangen en ik moet zeggen dat ik het hele weekend heb mogen smullen. Een bijzondere auto waarvan je de geschiedenis op een formidabele wijze hebt beschreven. Ik beschouw het boek als de gouden standaard voor alle andere uitgaven over de BX.
  2. C’est un fantastique travail de très haut niveau que tu as fait là. Un très très beau livre avec une foule de documents.
  3. Zeer goed, zeer grondig en boordevol prima foto's en goed leesbare, boeiende info. Mijn welgemeende complimenten.

€ 38,50


Blader door het boek

Kijk ook eens naar de andere boeken in onze shop