Les filles de forest - De Luxe

Net als de 2CV's die in Vorst geproduceerd werden, bestaat er ook van dit boek een luxer aangeklede versie. Dit boek is mooier afgewerkt, voorzien van een leeslint en gesigneerd door de auteur. De oplage van de De Luxe versie is beperkt: 75 met de hand genummerde exemplaren.

Titel

Les filles de Forest - Les Citroën bicylindres assemblées en Belgique 'De Luxe'

Taal

Frans

Auteur

Vincent Beyaert
met medewerking van Hugo Veldkamp

ISBN

978-90-815208-3-6

Formaat

22 x 24 cm, 360 pagina's

Afwerking

Kleur, luxe hardcover

 1. "Het boek is werkelijk van een on-Nederlandse grondigheid en compleetheid en stelt alles wat er tot nu toe in binnen- of buitenland over de CX is verschenen in de schaduw. Fantastisch!"
 2. "Geweldig boek! Elke bladzijde is een feest om te bekijken en lezen... Prachtige foto's. Subliem!"
 3. "Je viens de recevoir le livre et je peux seulement dire: spectaculaire et insurpassable. Une bible authentique sur la CX."
 4. "Wat een feest om in te bladeren!"
 5. "Vos livres sont passionnants, les photos suffisent car il y en a plein qui sont totalement nouvelles et exceptionelles."
 6. "Mijn complimenten voor deze geweldige uitgave, het is een standaardwerk geworden voor iedereen die de Citroën CX een warm hart toedraagt. "
 7. "Quel beau livre, bien présenté, avec une collection formidable de photos, livre qui fait honneur à cette voiture notable qu'est la CX. Bravo et merci de promouvoir le nom Citroën, la technologie Citroën, la marque Citroën!"
  Henri-Jacques Citroën
 8. "You simply have got to buy this book. Absolutely wonderful and the attention to detail is just awesome. The language is Dutch but hey; if you know a bit of English, German and French you can sort of understand it, and anyway there is about 3-4 great interesting photos on each and every of the 360 pages. "
 9. "Gisteren het hele boek in 1 slag uitgelezen! Chapeau!"
 10. "Ik heb eigenlijk maar één ‘maar’: waarom is dit boek er niet in het Engels en het Frans?"
  Marc-André Biehler, directeur Citroën Héritage
 11. "It's one of the best buys of this year. Next to my '75 CX 2200 of course."
 12. "Mijn complimenten voor het CXboek! Ik vind het echt een briljant boek. Daar gaat mijn Citroënhart sneller van kloppen! Nu wachten op het BX-boek en dan hoop ik op een boek over de XM..."
 13. "Congratulations for a great book. It is a proud addition to my library."
  Carl Olsen, voormalig hoofdontwerper bij Citroën
 14. "Now I don't have a word of Dutch, but I can assure anyone who has even a small interest in this fabulous car that this is the best motoring book that I have ever seen. Really it is a must for all of us."

Auto Motor Klassiek

Citroexpert

De onschatbare klassieker

Klassiek en techniek

NAMAC auto in miniatuur

Youngtimer magazine

 

Uitverkocht


Dit boek is momenteel uitver­kocht. Klik hier voor de andere boeken in onze shop!


Blader door het boek

Je kunt het je tegenwoordig haast niet meer voorstellen: twee auto’s van hetzelfde merk en type, die toch compleet van elkaar verschillen omdat ze elk in een andere fabriek zijn geproduceerd. In de jaren ’50 en ’60 was het echter heel normaal dat de Citroëns voor bijvoorbeeld de Nederlandse en Belgische markt, die in de Belgische plaats Vorst werden gebouwd, flink afweken van auto’s die in Parijs van de band liepen.

‘Les filles de Forest’ geeft een prachtig overzicht van alle tweecilinder Citroëns die door de jaren heen in Vorst gebouwd zijn en per model worden alle specifieke punten uitgebreid in woord en beeld belicht. Een onmisbaar naslagwerk voor de liefhebber!

Kijk ook eens naar de andere boeken in onze shop