What a Ride! (EN)

Richard Bonfond is opgegroeid met Citroën. Vader Albert Bonfond, eigenaar van een merkloze autogarage in België, vertrok met zijn gezin naar de Verenigde Staten en ging daar in 1956 bij Citroën Cars Corporation aan de slag. Van jongs af was Richard voortdurend omringd door het merk en kwam uiteindelijk in de voetsporen van zijn vader terecht: hij werkte zowel in de Verenigde Staten als in Europa voor Citroën.

Inmiddels is Richard met pensioen en heeft hij zijn levenslange schat aan herinneringen, documenten en foto's over zijn ervaringen met Citroën bij elkaar gebracht. Een boeiende terugblik op de geschiedenis van het merk en Richards persoonlijke ervaringen met Citroën vanaf de jaren 50 tot de ondergang van het merk in de Verenigde Staten.

Titel

What a ride!
Growing up with Citroën in North America

Taal

Engels

Auteur

Richard Bonfond

ISBN

978-90-828147-4-3

Formaat

21 x 28 cm, 152 pagina’s

Afwerking

Full color, harde kaft

€ 35,00

Gratis cadeau bij elke bestelling: onze uitgave ‘Citroën & Paris’.

Citroën en Parijs: al meer dan honderd jaar zijn ze met elkaar verweven en tal van plekken in de stad hebben een historische link met ‘ons’ merk. En wat is er nou leuker dan deze plekken te bezoeken en hier bijna letterlijk in de voetsporen van André Citroën te treden? Met dit overzicht van de belangrijkste points of interest wijst Citrovisie je de weg.
Bonne route!

Kijk ook eens naar de andere boeken in onze shop